DISTANSDOPPET 2022💦
Nu är Musikhjälpen i full gång! I år är temat: ”För en tryggare barndom på flykt från krig.” I år hakar vi på Hälsohuset & Hälsoboxen på Distansdoppet 2022 för att samla in pengar. Förra året samlade denna bössan in 70 000 kr. I år är målet 100 000 kr som vi absolut ska klara, eller hur!
Att vara med på Distansdoppet är gratis. Vill du lägga en slant i insamlingsbössan är du varmt välkommen. Här hittar du bössa bossan.musikhjalpen.se/kallbad-distansdoppet-2022. I år går pengarna till ”En tryggare barndom på flykt från krig”.
Söndag den 18 december kl. 10.00 är det smäller det. 🎉 Vi ses på bryggan vid Sätila sand. Alla är välkomna. Glöm inte att ta med badkläder, varma kläder och gärna något varmt att dricka efter doppet 💦. Doppa tårna eller doppa hela kroppen, det är upp till dig att avgöra.
Alla kan vara med i Distansdoppet oavsett var du badar! I Facebook evenemang Distansdoppet 2022 kan du anmäla dig – och gör det genom att kryssa i att KOMMER! Hur många kan vi bli som badar samma dag?