Goa gänget från Fastighetsbyrån i Mark

Annons i Markbladet 20231101

Funktionell träning i Hälsoboxen med Johanna

Yinyoga med Charina i Hälsostudion

Vi på Hälsohuset och Hälsoboxen i Sätila, Lygnern tillsammans med Folkes är glada att kunna presentera våra kommande friskvårdsdagar i hjärtat av Sätila. Dessa dagar är främst riktade till företag och dess anställda men det finns inget som stoppar oss om ni är ett större gäng goa kompisar som också vill ha en härligt dag tillsammans. 

Hälsosamma och motiverade medarbetare är en kärnkomponent för varje framgångsrikt företag. Vårt mål med denna dag är att erbjuda en givande och inspirerande dag för alla, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet av friskvård. Här är vad ni kan förvänta er:

Vad: Inspirerande friskvårdsdag i hjärtat av Sätila

När: Vardagar nu och framåt

Var: På vår vackra anläggning i Sätila

Max antal deltagare per dag: 30 stycken (minst antal 6 stycken)

Pris: 895 kr ex moms/ deltagare

Anmälan sker via mail: johanna@halsohusetisatila.se

 

Varför ska ni delta?

  1. Ökad välmående: Er personalgrupp kommer att få tillfälle att prova på både funktionell träning och avslappnandeyoga och andningsövningar. Johanna och Charina, våra erfarna instruktörer, kommer att guida dem genom dessa sessioner för att främja fysisk hälsa och minska stress. Denna dag är inte bara en chans att förbättra individuell välmående, utan också för att stärka ert team.

 

  1. Rolig dag: Vi lovar en dag fylld med skratt, lärande och positiva upplevelser. Från träningspass till reflekterande stunder, kommer denna dag att ge en nytändning av energi och glädje.

 

  1. Instruktörer: Johanna och Charina är specialister inom sina områden och kommer att ge en professionell och engagerande upplevelse för er personal.

 

  1. Utmärkt mat: Lunch serveras på restaurang Folkes. De erbjuder tre olika lunch alternativ som kommer att stödja ert välmående. Fika serveras i vår fina konferenslokal som kommer att hålla energin på topp under hela dagen.

Utöver detta kommer ert företag att ha möjlighet att använda vår konferenslokal för att hålla interna möten, informera om kommande händelser eller bara njuta av den inspirerande atmosfären.

Anmäl er grupp redan nu via johanna@halsohusetisatila.se. I bekräftelsen kommer ni sen få mer info om tider och schema för dagen. Vi ser fram emot att välkomna er på denna minnesvärda och energifyllda dag i Sätila.

Vänliga hälsningar,

Charina, Johanna, Josefine och Sarah