Träning för alla

För oss är det viktigt att du själv kan välja att träna när och vad som passar dig bäst.

Vi kör mer än trettio pass per vecka och har öppet från tidig morgon till sen kväll alla dagar i veckan. Hos oss kan du träna i gymmet på crosstrainer, löpband och många andra utrustningar. Vi har ett nära samarbete med sjukgymnaster, massör och kiropraktor.

Hälsohuset slog upp dörrarna hösten 2011 och har sedan starten vuxit med ett större utbud av pass, fler instruktörer och träningsmöjligheter under en stor del av dygnet.

Vi vill att alla ska känna sig välkomna till oss! Oavsett om du är nybörjare eller träningsvan. Vår filosofi handlar om att sprida glädje och bidra till bättre hälsa för våra medlemmar.

Välkommen till Hälsohuset i Sätila!

Samverkan mot dopning

Hälsohuset arbetar tillsammans med gymmen i Mark och Polisen för en dopningsfri miljö. Samverkan innebär att vi alla är eniga om att den som ertappas med dopning blir avstängd från träning.

Den som använder dopningspreparat utsätter sig själv för en livsfara. De påverkar hela kroppen och ger många och svåra biverkningar. Alla organ i kroppen kan ta skada – även vid en enstaka kur.

Tänk på att dopning är brottsligt och straffbart!

 

Vi tar väl hand om dina uppgifter

Mot bakgrund av EU:s nya dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR), som trädde i kraft den 25 maj 2018, vill vi ge dig information om vilka uppgifter vi behandlar för att skicka information till dig.

För att kunna skicka ut nyhetsbrev har vi din e-postadress registrerad i vårt system.

Vi gör aldrig dina personuppgifter tillgängliga för tredje part. Endast de personer som behöver behandla personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina personuppgifter.
Hälsohuset/Hälsoboxen i Sätila  respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar och vi vidtar nödvändiga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter.