GYM

SPINNINGSAL

GRUPPTRÄNINGSSAL

Välkommen till Hälsohuset

Den 3 september 2011 öppnade vi Hälsohuset i Sätila. En komplett anläggning med både gruppträning och gym. Vi kunde aldrig drömma om responsen vi fick, en lång kö på Sätila Bygg med en väntetid på 3 timmar för att lösa medlemskap! Under åren har antalet medlemmar växt och 2017 öppnade vi Hälsoboxen för att utöka vårt träningsutbud i Sätila.

För oss är det viktigt att du själv kan välja att träna när och vad som passar dig bäst. Vi erbjuder mer än trettio pass per vecka och har öppet från tidig morgon till sen kväll alla dagar i veckan.  Vi har ett brett utbud av pass och vi erbjuder ett gym där du kan träna med fria vikter eller i maskin om du hellre vill det. Vill du träna mer funktionell träning på större yta,  då är Hälsoboxen platsen för dig. Läs mer under respektive flik om vad Hälsohuset & Hälsoboxen erbjuder.

Vi har ett nära samarbete med sjukgymnaster, massör och kiropraktor. På dagtid håller närhälsans fysioteraputer till hos oss och använder sig av vårt gym. 

I vår källare finner du omklädningsrum med värdeskåp, dusch, bastu och toalett. Det finns även ett strecht och nedvarvningsrum för den som önskar lite avskild yta.

Hos oss är alla välkomna, oavsett om du är nybörjare eller träningsvan. Vår filosofi handlar om att sprida träningsglädje och bidra till bättre hälsa för våra medlemmar!