Grupp

Gym

Spinning

Nyheter

Vårschema 2023

Vårschema 2023

Du drar vi igång med vårschemat på Hälsohuset och Hälsoboxen. Varmt välkomna både nya och gamla medlemmar. Nedan kan du se hela schemat som gäller från vecka 2 - vecka 21. Vissa ändringar kan komma se under säsongen.   Måndag 09.00 - 10.35 Spinning och styrka...

läs mer
Höstterminen startar 29 augusti

Höstterminen startar 29 augusti

Höstterminen börjar 29 augusti Äntligen kör terminen igång. För dig som är ny hos erbjuder vi ALLTID en gratis prova-på vecka. Medlemskap löser du i butiken  på Sätila Bygg, Fjäråsvägen 8. Välkommen till oss i höst!

läs mer
Full aktivitet på Aktivitetsbanan

Full aktivitet på Aktivitetsbanan

På Sätila Sand, bredvid parkeringen har vi tillsammans med Camp Lygnevi, varit delaktiga i uppbyggnaden av den nya aktivitetsbanan. Aktivitetsbanan är till för alla, både barn och vuxna. Den är till för att människor ska må bra och utmana sig själv till rörelse.

läs mer
Sommarschema 2022

Sommarschema 2022

Träna med oss i sommar! Vi erbjuder gruppträning hela sommaren: 30 maj-28 augusti. Håll koll i bokningen så ses vi på passen!

läs mer

Gymmet

I gymmet på Hälsohuset hittar du moderna maskiner och både fasta maskiner och fria vikter. Vi har 3 löpband och 3 cross trainer. Här finns även en rodd maskin och en
ski-erg. Perfekt för dig som vill träna dig i form till vasa-loppet.

På dagarna delar rehab på lokalen och då har vi lite lugnare musik och lägre volym i högtalarna. På kvällen kan musiken vara lite högre och tempot snabbare. Grundregeln är att alla skall trivas i gymmet. Hör med din ”granne” om du vill ändra musik eller volym.

På kvällstid mellan kl 16-20 är det mest folk och speciellt i början av vecka. Efter kl 20.00 är en bra tid att träna om man vill undvika trängseln.