Frågor och svar

Om medlemskap och kort

Kan man provträna gratis?

Ja, du är alltid välkommen att testa på något pass eller träna i gymmet. Hör av dig till receptionen (0301-46 122) eller Sätila bygg (0301-46 000) så boks en plats åt dig. Du kan också chansa att komma på passet och se om det finns någon plats kvar.

Kan jag uppgradera mitt kort?

Ja, det går bra. Kontakta Sätila bygg, 0301-46 000.

Hur betalar jag mitt kort?

Du väljer själv om du vill betala med autogiro, kontant eller kort. Vi tar också emot friskvårdskuponger. Alla kortköp görs på Sätila bygg, Fjäråsvägen 8 i Sätila.

Hur fungerar autogiro?

Autogiro gäller för årskort och pengar dras den 28:e varje månad. Efter avtalstiden löper autogiro på till dess att du säger upp avtalet.

Har ni stundentrabatt?

Ja, vi har rabatt för kort till gruppträning, gymmet och kortet som gäller för båda delarna. Läs mer under Priser. Tänk på att du ska kunna visa giltigt studentbevis från SFS-/Mecenat-/CSN-kort eller registreringsbevis från universitet/högskola.

Är det någon avgift för att bli medlem?

Nej, du betalar för ditt träningskort och en passerbricka som du behöver för att kunna komma in i huset och registrera dig för pass. Nyckelbrickan är personlig.

Kan jag frysa mitt kort?

Ja, om du har giltigt läkarintyg kan du frysa kortet, som mest tre månader. Det gäller inte autogiro. Du kan frysa kortet två gånger under ett år.

Hur gammal måste jag vara för att träna med er?

För att få träna hos oss behöver du ha fyllt 12 år. Är du under 15 år kan du träna med målsmans medgivande och alltid ha någon person över 18 år med dig.

Om träning

Hur bokar jag pass?

Du loggar in på bokningssidan med din mailadress och de fyra sista siffrorna i ditt personnummer som lösenord.

Jag kan inte boka pass, vad kan ha hänt?

Giltighetstiden på ditt kort kan ha gått ut. Det kan också vara så att du har en spärr på ditt kort för att du inte avbokat pass.
Kontakta Sätila bygg (0301-46 000) så får du hjälp.

När kan jag senast avboka mitt pass?

Två timmar innan passet börjar är senaste tid för att avboka. Anledningen till att tiden är satt till några timmar innan är för att de som står som reserver ska ha en chans att planera in att de fått plats på passet.

När måste jag senast logga in på passet?

10 minuter innan passet börjar är senaste tid för inloggning. Är någon reserv på plats så har den personen rätt att ta din plats.

Finns det någon möjlighet att låsa in saker i omklädningrummet?

På Hälsohuset finns skåp i omklädningsrummen och även mindre värdeskåp i entrén. I Hälsoboxen finns skåp i omklädningsrummet.
Tänk på att ta med eget hänglås.

Your Title Goes Here

Nej, använd bara skor för inneträning. Golvet slits snabbt av skor som varit ute och det blir dessutom smutsigt och ofräscht för alla som tränar.

Har Hälsohuset & Hälsoboxen en olycksfallsförsäkring om jag skulle skada mig?

Nej, all träning sker på egen risk och du får själv se till att ha olycksfallsförsäkring. Hälsohuset & Hälsoboxen har försäkring på all utrustning ifall något skulle gå sönder och orsaka en skada.