Friskvård

Friskvård handlar om att ta hand om kroppen för att lindra eller förhindra att sjukdomar och andra besvär uppkommer. Det innebär också att fokusera på områden som behöver tas om hand lite extra. Exempelvis kan det handla om att få hjälp av en sjukgymnast att behandla skador eller få ett träningsupplägg som är anpassat för just dig genom en personlig tränare.

 

 

Massage

Massage är bra på många sätt. Det gör bland annat spända muskler mjuka och elastiska, motverkar stress, ger en lugnare andning och har en bra effekt på träningsvärk. En massör behöver du inte gå till för att du har problem, utan det kan handla om att förebygga åkommor eller öka kroppens välbefinnande.

Vi samarbetar med Klippcenter och massör Anna Österberg.
Boka massage via Bokadirekt
Telefon: 0707-964705

Arbetsterapi och sjukgymnastik

Om du varit sjuk, blivit skadad eller behöver hjälp med rehabilitering på något sätt kan Närhälsan Sätila rehabmottagning hjälpa dig. På Hälsohuset finns sjukgymnaster och arbetsterapeuter som tillsammans med dig lägger upp en plan för hur dina problem kan mildras eller helt försvinna.

Du behöver inte ha remiss från läkare för att komma till oss.

Telefon: 010 – 435 84 00
Webb: Närhälsan Sätila rehabmottagning

Kiropraktor

En kiropraktor kan hjälpa dig att få din ryggrad och därmed hela din kropp att fungera på bästa möjliga sätt. Många söker till kiropraktorn för att få hjälp exempelvis rygg- och nacksmärtor, ischias eller spänningshuvudvärk. Du kan också komma för att må sitt bästa och öka sin prestationsförmåga.

Först görs en grundlig undersökning där du kan berätta om ev besvär och sedan läggs en behandlingsplan upp. Behandlingen gör kiropraktorn med händerna och du kan vara påklädd. I behandlingen ingår även en ökad medvetenhet om din kropp och vad du kan göra själv. Vi håller även kurstillfällen som ingår kostnadsfritt.

För Hälsohuset arbetar Ola Wimelius, legitimerad kiropraktor.
Telefon: 0301-46161.
Webb: Kiropraktorernasätila