Kära medlemmar
3 september 2011 öppnade vi Hälsohuset i Sätila. En komplett anläggning med både gruppträning och gym. Vi kunde aldrig drömma om responsen vi fick, en lång kö på Sätila Bygg med en väntetid på 3 timmar för att lösa medlemskap! Under åren har antalet medlemmar växt och 2017 öppnade vi Hälsoboxen för att utöka vårt träningsutbud i Sätila.

En anläggning
Vi befinner oss i ett läge med många medlemmar och lokaler som vi behöver nyttja fullt ut på bästa sätt. Från och med den 4 september öppnar vi upp Hälsohuset och Hälsoboxen för alla våra medlemmar. Vi kommer driva Hälsohuset och Hälsoboxen som EN anläggning och ni, våra medlemmar har tillgång till hela vårt utbud: gruppträning på Hälsohuset & Hälsoboxen och friträning i gymmet och boxen.

Gymmet
på Hälsohuset är fyllt till bredden med besökare. Omorganisationen gör att vi lättar på trycket i gymmet, på så vis ökar säkerheten och tillgängligheten. Vi ser gärna att de utövare som tränar med fria vikter och skivstång utövar det i större utsträckning i Hälsoboxen.

I boxen
har vi en träningsyta och utrustning som möjliggör att 6 personer kan köra knäböj med skivstång i ställning samtidigt, upp till 20 personer kan utföra marklyft med skivstång samtidigt, 2 personer kan köra bänkpress samtidigt och 12 personer kan köra pullups på samma gång..osv.

Gruppträningsschemat
kommer att anpassas och justeras med tiden. Nu har vi 2 lokaler och behöver inte anpassa oss på samma sätt som tidigare i vilken lokal vi lägger ett pass då alla medlemmar har tillgång till hela utbudet.

Enklare prislista

  • För dig som i nuläget endast har gym, gruppträning, boxen eller någon kombination av dem kommer automatiskt att uppgraderas och få tillgång till hela utbudet.
  • Du som har ett totalkort kommer få mellanskillnaden tillgodo i förlängt medlemskap.
  • För dig som har ett autogiro med månadskostnad som ligger lägre än nya prislistan kommer vi att justera priset först vid årsskiftet.
  • Du som har ett autogiro med bindningstid kommer få priset justerat först när avtalet löper ut.
  • För dig som har en månadskostnad på autogiro som är dyrare än nya prislistan justeras priset omgående.

 

Nya priser
12 mån 3 600 kr
12 mån 65+/student 2 800 kr
12 mån 
Dag (04:30-15:00) 1 990 kr

1 månad 430 kr

6 månader 2290 kr
6 mån senior +65/Student 1890 kr

Senior Plus rabatt – Alla över 80 år får sin ålder i rabatt
FAR 6 mån 750 kr
10- kort 750 kr

Pant för nyckelbricka 50 kr

Autogiro får tecknas på alla medlemskap som gäller 12 månader, totalpriset delas på 12. Bindningstid 12 mån. Dragning 28 varje månad. Efter avtalstiden löper autogirot på tills du väljer att säga upp det. 1 månad uppsägningstid.