Bor:
Hyssna vid Härsjön.

Gör när jag inte tränar:
Äger och driver Conmore Ingenjörsbyrå AB.

Instruktör sedan: 
2004

Har pass i:
Spinning.

Vem är du?
Mångsysslare, gillar att göra och prova på många olika saker och sporter. Umgås med kompisar och familjen, gillar att vara ute i naturen, fiska och jaga. Gillar också att resa och uppleva nya platser.

Hur kom det sig att du blev instruktör?
En tillfällighet, jag tränade mycket på Sträck och Flex och de frågade om jag kunde tänka mig att bli instruktör, för det saknas alltid instruktörer. Eftersom jag har varit ledare i fotboll för ungdomslag i 16 år tidigare så kändes det naturligt att göra detta.

Vad är det roligaste med att vara instruktör?
Feedbacken man får från alla som tränar och se hur de utvecklas.

Vad är det svåraste med att vara instruktör?
Skapa pass med musik som blir riktigt bra. Man har hög ambition om att passen ska vara så bra och varierande som möjligt och passa många olika åldrar.

Varför ska man träna?
För allmänna välbefinnandet. Många har stillasittande arbeten och våra kroppar behöver röra på sig. Då mår vi bättre och håller oss friskare. Vi undviker problem såsom diabetes och fetma. Dessutom är det skönt att ta ut sig fysiskt emellanåt.

Vilka är bästa träningstips från dig?
Varierad träning med många olika träningsformer exempelvis spinning, jogging, TRX, stationsträning, promenader – det gör att träningen blir roligare. Försök också få träningen som en normal aktivitet i vardagslivet. Såsom att ta en promenad, spela golf eller fotboll med barnen.

Om du skulle vara instruktör för något ny träningsform på Hälsohuset, vad skulle det vara då?
Kan tänka mig att hålla i något gruppass, har redan tidigare varit stand-in på TRX och stationsträning.